Saturday, July 16, 2011

Indecision..

asssalamualaikum :(


saye tak suke bile kena buat pilihan..nak pakai baju mane..tudung mane..tengok tv channel bape..nak makan aper..


yeah..result upu dah kuar dah semalam..saye dapat tawaran UITM untuk sains kimia dan dari USM untuk buat medic kat india..tak tau nak pilih yang mane..madu di tangan kiriku,racun di tangan kananmu..ececehh...


kalau saye minat Shah Rukh Khan,dah lame dah pilih ni..




honestly medic wasn't my soul..saye letak medic as one of my choice pun sebab nak cabar diri sendiri..bajek lau dapat memang saye rase saye bijak giler lah..haha..*sifat mazmumah dah kuar dah 


sekali tu dapatlah pulak..aduuhh..menyesal riak sangat..kan dah berbelah bahagi dah hati dahku ni..-__-''
owh..forensik ku sayang..

tapi an..an an an totemodaisukki doraemoonn..forensic tu memang saye minat dari dulu lagi..sejak form one lagi kot,lau de je orang tanye cita-cita ape..dengan bangganye saye jawab tanpa ragu-ragu AHLI FORENSIK!!yeah!tangan di dada mata kasi pejam..


cite CSI tu lah yang menarik minat saya ke dalam kancah bidang forensik ni..sorry abah,salahkan encik Horatio dan team dye kerana bijak-giler-selesaikan-kes sampai anakmu ini ingin menjadi sepertinya juga..

k lah..hope i make the right choice..
bubbyee!


doc or csi wannabe ni?

2 comments:

  1. csi lar! x ramai kat mesia ni. gud luck!

    ReplyDelete
  2. a'ah..btul tu..thanks..i'll do my best..:)

    ReplyDelete

orang doakan saya dapat kamera DSLR