Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU



abang Ben Ashaari ajak join bloglist tapi bukan bloglist dye lah *bloglist dye beriban dah.overload dah.. ..kita kena exchange atau bahasa bakunya tukar suka-sama-suka dengan blogger lain..

okeh..tu jer..bai bai :)

67 comments:

  1. bertukar link

    bukan itu je siap follow skali
    "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging"

    ReplyDelete
  2. da follow!!jom tukar link jom!!

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Salam Perkenalan Dari Adin :)

    Hey Hey, jom tukar link dengn Adin !!

    Terima Kasih Daun Kari, hehehehe

    http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. salam.

    nak tukar link dgn saya?
    kalau nak reply kat comment box entry sy yaa.i'll follow u.

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. blog baru eh.. done follow u dear.. jom exchange link

    ReplyDelete
  6. salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

    Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    salam ukhuwah antara kita

    ReplyDelete
  7. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  8. klu sdui jom tukar link..

    http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  9. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  10. sudah msukan blog link kat dlm bloglist CR : Suka sama suka ..

    =)

    check okee...

    ReplyDelete
  11. thanks semua..

    nanti sy msukkan smua lam bloglist k..

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan...
    jum tuko link

    http://lembugemok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    :)

    ReplyDelete
  13. jom tukar link..?

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  14. saya setuju. dah masuk link bgtau yeah. pastu saya akan segera masukkan link awak dalam bloglist saya dan bgtau awak :)

    ReplyDelete
  15. okie..jom tukar link..
    http://myselfunpredictable.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    follow u.:)

    ReplyDelete
  16. jom tukar..have done ur blog in my bloglist...=)

    ReplyDelete
  17. sudah letak kamu di bloglist suka sama suka ;)

    ReplyDelete
  18. blog ni dh masuk dalam bloglist oh blogger..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  19. http://chayapengawal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    dah senaraikan nama awak..^_^

    ReplyDelete
  20. Done follow u dear...
    tukar link suka sama suka..

    ReplyDelete
  21. jom2!!:P

    http://xamreenaxeer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. da siap masuk list CINTA HATI BELLA . :D



    http://bellachubby.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  23. sy sudi tukar link dgn awak ^_^

    sy dah masukkan awak kat list superb belog ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. dh masukkan blog ni dlm bloglist sy dh..

    jgn lupa letak balik k..

    ReplyDelete
  25. dah list kan blog awk...


    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/

    list kan saya plak yee

    ReplyDelete
  26. Hye tuan rumah, Lina terjah sini. Okay, Lina terima lamaran awak, haha. Blog awak pun dah dimasukkan dalam bloglist Lina. Boleh check kat blog Lina ye:)

    Come to my blog

    ReplyDelete
  27. thanks..tima kasih..toche2..

    nanti sy masukkan lam bloglist sy ye..:)

    ReplyDelete
  28. blog kamu dlm blglist nasik lemak ikan bilis..^_^

    ReplyDelete
  29. sy ltk linklinkk awk jgk k :)

    http://yanadimple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. hai..salam perkenalan..
    dah add n follow awak dah ;)
    tQ ye...

    http://lembugemok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  31. sorry lambat!
    masih berminat nak exchange link?;)

    follow kamu!

    ReplyDelete
  32. saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

    ReplyDelete
  33. saya dah letak blog awak dalam bloglist saya (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  34. nakkkkk

    http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

    ReplyDelete
  35. salam singgah..kita berTUKAR!!!

    ReplyDelete
  36. ok..jom tukar link..follow u..

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  37. awak dalam bloglist yuyue tau...tukar2 keyh :)

    http://pwencessyuyue.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. minat tak?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  39. sorry late.. jom tukar link (:
    http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  40. http://diya-mys0ul.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  41. singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

    ReplyDelete
  42. @fara ada : already put u in my bloglist dear..

    ReplyDelete
  43. @Mr.NS : thanks..sy ltak yg awk jgk k..

    ReplyDelete
  44. @yanadimple : ok,i'll do the same dear..tq

    ReplyDelete
  45. ok.. saya nak tukar dengan awak.. tengok kat dalam bloglist tukar link (blogger girl)

    follow awak skali yer :)

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  46. @missnadya : thanks..nice to meet u dear.. :)

    ReplyDelete
  47. @keymah....npe sy xnampak awak dalam fllowers sy ek?...ke sy yg terlepas pandang? hehehe

    ReplyDelete
  48. @fara ada : ye ke?cuba check semula dear coz i really did follow u..:)

    ReplyDelete
  49. @♥ LuRveLyAmiera ♥ : thanks cyg..

    ReplyDelete
  50. oke..saya leh tkr link ngn awk..stuju:)Anda dengan rasminya dimasukkan dlm bloglist saya:)

    ReplyDelete
  51. done.. sori baru harini ada time updaTE bloglist.. hehe

    ReplyDelete
  52. Sori lambat bls yana dah add link awk kat bloglist hebat...dah follow...
    http://almiraalwani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete

orang doakan saya dapat kamera DSLR